Påske med minikonfirmander

Minikonfirmandundervisning er for alle børn i 3. kl. Næste hold starter onsdag 10 januar 2018 kl. 13.30 - 15.15. Minikonfirmanderne hentes på skolen og vi følges over til Vinderslev Sognehus, hvor vi hilser på hinanden og små arbejdsopgaver fordeles mellem minikonfirmanderne. Så går vi over i kirken og holder vores egen lille gudstjeneste med salme, bøn og trosbekendelse. Derefter skal vi på opdagelse i kirken og se og høre om de forskellige ting i kirken. Så skal vi tilbage til Sognehuset, hvor der står boller og saftevand og venter på os. I Sognehuset skal høre om påsken. Det bliver med sang, leg, drama og udklædning og læsning i biblen. Lige inden vi går hjem får vi et stykke frugt. Der vil hver gang blive taget fotos af minikonfirmanderne til deres egne mapper og til brug til afslutningsgudstjenesten. Minikonfirmandundervisningen er 10 gange og det hele slutter med en gudstjeneste i Vinderslev Kirke, Palmesøndag d. 25 marts.

Undervisere er Anna Grethe Larsen tlf. 23 39 19 66 Uffe Hansen tlf. 20 63 89 38 og Mikael Holst Kongensholm tlf. 21 60 60 05 Tove Lauritsen sørger for boller og saftevand.