KONFIRMANDER 2018

Konfirmationsforberedelse 2019 - 2020

Som noget nyt er der nu elektronisk tilmelding til konfirmationsforberedelse. Tilmelding foregår via:

DER SKAL BRUGES NEMID

Konfirmationsforløbet begynder med en gudstjeneste i Vinderslev Kirke søndag d. 1. september 2019 kl. 10.30 for forældre og kommende konfirmander. Efter gudstjenesten er der et kort informationsmøde i sognehuset.

Selve konfirmationsforberedelsen begynder i september. Nærmere info følger, når det er aftalt med skolen. Konfirmationsforberedelsen foregår i Vinderslev Kirke og i Vinderslev Sognehus. Enkelte gange er vi sammen med nogle af de andre konfirmander i Kjellerup eller Viborg til større arrangementer.

At ”gå til præst” er lidt som at gå til fodbold, spejder eller dans. Vi mødes en gang om ugen og har små to timer sammen. Du kommer til at lære om den treenige Gud, om kirkens historie og traditioner, om hvad det vil sige at være mennesker. Vi taler sammen, vi synger salmer, vi laver forskellige kreative aktiviteter, vi læser i Bibelen og prøver at forstå noget af den, vi lærer at be’ en bøn, vi ser filmklip, vi tager ud og besøger mennesker og meget andet.

Ud over konfirmationsforberedelsen skal du deltage i mindst 10 gudstjenester op til din konfirmation.

Konfirmation i Vinderslev Kirke er i lige årstal sidste søndag i april og i ulige årstal første søndag i maj.

26. april 2020

2. maj 2021